Köök: Euroopa | Serveering: 12 | Tüüp: Magustoit
Autor: Annika Urm | 13.02.2019 | Golden Stevia
Koostis
Kate: |
0.5 kg Maias Maiu suhkruvaba mandlijahust kohupiima rullbiskviiti Golden Steviaga |
Sisu: |
800 g vahukoort |
380 g kreeka jogurt |
32g (4sp) Golden Steviat |
400 g külmutatud maasikaid |
35g želatiini |
Kaunistuseks hooajale vastavaid marju |
Juhised
- Võtad kausi, kuhu mahub ilusti sisse kogu kook ja vooderdad ära toidukilega
- Lõikad Maias Maiu rullbiskviidi lõikudeks, katad ära kausi põhja ja küljed ja jätad mõned viilud pärast peale, et kui koogi ümber keerad oleks põhi tugevam.
- Vahustad vahukoore
- Sulatad ära külmutatud maasikad ja lased kergelt saumikseriga sodiks
- Paned želatiini vette paisuma
- Valad uude nõusse Kreekajogurti, lisad Golden Stevia , vahukoore ja maasikad ja segad ühtlaseks massiks
- Paned želatiini veevannile kuuma ja ootad kuni see ära sulab vedelikuks
- Lisad žealtiini aeglaselt segades vahukoroe kohupiima massile
- Valad kogu massi kaussi, kus on rullbiskviidiga kaetud põhi
- Lisad peale viimased viilud rullbiskviiti
- Paned üle öö külmkappi koogi seisma
Serveeri tordialusel ja kaunista marjadega
Ümberarvestuse alused
Golden Stevia – Suhkur
1 kg = 12 kg
0.5 kg = 6 kg
90 g = 1.08 kg
1/2 tl Golden Stevia 1g (3.8kcal) = 3 tl suhkur 12g (46.8kcal)
Leave A Comment