Köök: Euroopa | Serveering: 12 | Tüüp: Magustoit

Autor: Annika Urm    |    13.02.2019    |     Golden Stevia

Koostis

Kate:
0.5 kg Maias Maiu suhkruvaba mandlijahust kohupiima rullbiskviiti Golden Steviaga
Sisu:
800 g vahukoort
380 g kreeka jogurt
32g (4sp) Golden Steviat
400 g külmutatud maasikaid
35g želatiini
Kaunistuseks hooajale vastavaid marju

Juhised

  1. Võtad kausi, kuhu mahub ilusti sisse kogu kook ja vooderdad ära toidukilega
  2. Lõikad Maias Maiu rullbiskviidi lõikudeks, katad ära kausi põhja ja küljed ja jätad mõned viilud pärast peale, et kui koogi ümber keerad oleks põhi tugevam.
  3. Vahustad vahukoore
  4. Sulatad ära külmutatud maasikad ja lased kergelt saumikseriga sodiks
  5. Paned želatiini vette paisuma
  6. Valad uude nõusse Kreekajogurti, lisad Golden Stevia , vahukoore ja maasikad ja segad ühtlaseks massiks
  7. Paned želatiini veevannile kuuma ja ootad kuni see ära sulab vedelikuks
  8. Lisad žealtiini aeglaselt segades vahukoroe kohupiima massile
  9. Valad kogu massi kaussi, kus on rullbiskviidiga kaetud põhi
  10. Lisad peale viimased viilud rullbiskviiti
  11. Paned üle öö külmkappi koogi seisma

Serveeri tordialusel ja kaunista marjadega

Ümberarvestuse alused
Golden Stevia – Suhkur
1 kg = 12 kg
0.5 kg = 6 kg
90 g = 1.08 kg

1/2 tl Golden Stevia 1g (3.8kcal) = 3 tl suhkur 12g (46.8kcal)