Köök: Euroopa | Serveering: 3 | Tüüp: magustoit

Autor: Annika Urm    |    31.01.2020    |     Golden Stevia

See on lihtne ja kiire vana-aegne magustoit, mida iga laps ise magusaisu rahuldamiseks kokkku segas. Mina tegin selle magustoidu töötegemise vahepeal kosutavaks vahepalaks. Sa võid lisada kas suviseid marju, talvel isetehtud suhkruvaba moosi või kompotti, mis on valmistatud Golden Steviaga. Või leiad poest suhkruvaba moosi, mis on tehtud steviaga ja sisaldab vähe süsivesikuid.

Retsepti võid ise teha täpselt oma maitse järgi rohkem kakaod, või rohkem Steviat. Rasvane hapukoor sobib väga hästi keto dieedi armastajatele ja kakao sisaldab mitmeid tervislike rasvu sinu kehale. Golden Stevia annab magusa maitse, ei tekita sõltuvust ja sisaldab palju vitamiine ja vähe kaloreid, mis teeb magustoidu tervislikuks ja toitvaks.

Koostisosad:
300 grammi hapukoort
2 spl naturaalset toor kakao pulbrit
1 tl = 2grammi Golden Steviat

Juhised

Pane hapukoor kaussi, lisa toorkakao (ilma suhkruta naturaalne) ja Golden Stevia.

Sega või vispelda kreem ühtlaseks.

Naudi suhkruvaba kompoti, moosi või värskete marjadega.

Ümberarvestuse alused
Golden Stevia – Suhkur
1 kg = 12 kg
0.5 kg = 6 kg
90 g = 1.08 kg

1/2 tl Golden Stevia 1g (3.8kcal) = 3 tl suhkur 12g (46.8kcal)