Köök: Euroopa | Tüüp: moosid
Kõrvitsa-tšillimoos sobib suurepäraselt juustu kõrvale.
Moositegijad, marineerija ja hoidistajad tähelepanu
1kg moosi kohta kasuta ca 20-30 g Golden Stevia magusainet vastavalt maitseleSteriliseerimine on väga oluline!Erinevad võimalused steriliseerimiseks:Pane pudelid, purgid ja kaaned praeahju ca 80°C juurdekuivata korgid ära kuna vesi on elus ja jätab bakterid sisseKeeda korgid ja kaaned eelnevalt, et kindlustada nende steriilsus
võid ka steriliseerida viina või piiritusega, et oleks ikka 100% steriilne ja sinu töö ja vaev tasuks ära.Golden Stevia magusainega on marineerimine, hoidistamine ja moositegemine uus asi ja parem teha korralikult
Koostisosad: |
500 g kõrvitsat |
20 ebaküdooniat |
1 sibul |
20 g ingverit |
1 tl tšillihelbeid |
2 spl Golden Stevia = 16 g |
1 tl sinepiseemneid |
Sool |
Kaneel |
Valmistamine
- Puhasta ja tükelda kõrvits
- Puhasta ja tükelda ebaküdoonia ja lisa blenderisse
- Pane kõrvits ja ebakütoonia püree keema, lisa tükeldatud sibul ja kõik maitseained
- Keetsin moosi 15 minutit, lasin saumikseriga läbi. Lisa vastavalt maitsele Golden Stevia magusainet
- Keeda 15 minutit maitse ja vajadusel lisa mida vaja kas soola, tšillit või Golden Stevia magusainet
Retsepti ja piltide autor: Annika Urm
Tule liitu Facebookis Tervislik Magus Elu grupiga, kus saad ise teiste ideid ja teadmisi suhkruvaba magustoitude valmistamisest ning samuti võid jagada enda retsepte.
Golden Stevia suhkruasendaja on hea maitsega, madala kalorsusega ja tervislik.
Asendab suhkrut 1:12.
Kui sul on vaja 120 g suhkrut siis lisada ainult 10 grammi Golden Steviat.
1 spl Golden Stevia= 8 grammi.
1 tl Golden Stevia = 2 grammi
1 grammi Golden Stevia sisaldab 3,8 kcal ja 0,5 grammi süsivesikuid.
Märksõnad:
Leave A Comment