Suurused 150 g ja 500 g
Kasutamine: Toiduvalmistamine 25 g 1,4 l neutraalse vedeliku kohta ja 1,2l hapu vedeliku kohta.
Kolageeni ehk toidu zelatiini saab kasutada tortide, vahtude, magustoitude, kreemide, sültide valmistamisel.
Tarbides päevas 10g hüdrolüüsitud kollageeni, kaitsed oma liigeseid, luid ja lihaseid vigastuste eest.
Annika Urm iga päevane Kollageeni rituaal:
2 spl 20 g kolageeni panen 200 ml veega likku paisuma! Piisab ka 10 g päevas!
Siis panen vesivannile ja teen kollageeni vedelaks hüdrolüüsin et omanduks kehale paremini! Saadud Vedeliku Lisan Teeseenejooki annab häid baktereid, sidrunut või enda tehtud õhnamahla! Lisan C-vitamiini et paremini omastuks! ja lisan ka räni pulbrit, seda tõin juba 5 a tagasi Filipiinidelt, väga super nahale!
Sega kõik kokku ja joon nagu kohvi iga hommik!
Me e poest saate ka osta kollageeni- zelatiini. saab ka 500g pakke sest see 150g ime kiiresti kaob!
Minu küüned ja nahk ja juuksed paranevad märgatavalt kui seda tarbin! 5 päevaga lähevad küüned tugevaks ja kõvaks katsudes!
Vanusega inimeses kollageeni tootmine väheneb ja seda ei tule veeganluse korral ka juurde vaid tuleb süüa loomset päritolu kollageeni!
Kollageen, mis tegelikult on želatiin, on asendamatu proteiin naha, juuste, küünte ja liigeste paindlikkuse säilitamiseks noortele ja ilule. Kui see siseneb kõhtu, laguneb kollageen aminohapeteks, mida saab ümber jaotada teiste vajadustega või kombineerida kollageeniks.
Toidu želatiini koostis on väga rikas valkude ja aminohapete poolest, mis omakorda avaldab positiivset mõju inimkehale.