Köök: Euroopa | Serveering: 9 | Tüüp: Magustoit
Autor: Annika Urm | 18.12.2019 | Golden Stevia
Põhi: |
Suhkruvabad küpsised (näiteks või küpsised Prisma “No suggar added” või mõni muu sort suhkrvaba letist, väldi malitooli ja muid kaloririkkaid mahuainetega magustajaid)
Kohvi |
Kreem: |
250 g Mascarpone |
3 muna |
16 gr/ 2 spl Golden Stevia |
Kakao |
2 dl vahukoort |
Juhised
1. Võta koogi nõu
2. Tee valmis espresso kohvi
3. Leota küpsiseid 5 sekundid ja lao kooginõu põhja laiali, või ka pärast kohvi veel peale valada.
4. Vahusta munad eraldi, sul on vaja munavalge vahtu, lõpus lisa muna kollane
5. Vahusta vahukoor lisa golden stevia (GS raputa laiali üle segu, et seguneks ühtlaselt ja kiirelt)
6. Sega vahukoor, mascarpone ja munad kokku
7. Vala segu küpsistele
8. Raputa peale kakao ja pane Tiramisu külmkappi seisma minimaalselt 4 h, parim järgmine päev
Head Nautimist!
Ümberarvestuse alused
Golden Stevia – Suhkur
1 kg = 12 kg
0.5 kg = 6 kg
90 g = 1.08 kg
1/2 tl Golden Stevia 1g (3.8kcal) = 3 tl suhkur 12g (46.8kcal)
Leave A Comment