Suhkruvaba, Gluteenivaba, low carb, keto mandlijahust rullbiskviit on täisväärtuslik ja tervislik magustoit ka siis kui soovid välistada enda menüüst gluteeni, suhkru ja süsivesikud.

Köök: Euroopa | Tüüp: koogid-tordid | Serveering: 10 in

Autor: Annika Urm | 28.04.2021 | Golden Stevia

See on Parim Suhkruvaba Mandlijahust rullbiskviit, mis on Gluteenivaba, Suhkruvaba, madalate süsivesikutega, keto ja diabeedi sõbralik küpsetis. Spetsiaalselt sulle välja töötatud Low Carb, High Fat (LCHF) toitumise põhimõtteid järgides. Selles gluteenivabas rullbiskviidis on kasutatud Eesti astelpaju marju, mis on väga vitamiinirikkad. Astelpaju asemel võib kasutada ka mõnda muud haput marja näiteks mustsõstart, jõhvikaid jt.

Rullbiskviiti mandlijahust saab igaüks edukalt kodus ise teha. Kasutades kvaliteetseid tooraineid, tagad selle tervislikkuse ja madalate süsivesikute sisalduse. Kust osta kvaliteetset mandlijahu? Loomulikult Golden Stevia e-poest kuivainete sektsioonist, samuti Golden Stevia suhkruasendajat, mida kasutad võrreldes suhkruga või teiste suhkruasendajatega 10-12 x vähem. Golden Stevia suhkruasendaja on maitseaine ja sobib hästi diabeetikutele ja keto toitujatele.

Mandlijahust biskviidi koostisosad:
7 muna
70 g Golden Stevia mandlijahu
12 g Golden Stevia magusainet
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsaga soola
Suhkruvaba rullbiskviidi kreem:
150 g astelpaju marju
1 spl Golden Stevia suhkruasendajat
1 spl Psüllium Husk powderit
Suhkruvaba kohupiim:
200 ml vahukoort
2×200 g kandiline kohupiim (maitsetamata). NB! Vaata süsivesikute sisaldust!
25 g Golden Stevia magusainet
Vaniljet
Sidrunimahla
Suhkruvaba astelpaju rullbiskviit

Kuidas valmistada mandlijahust biskviiti?

1. Eralda munakollased ja valged. Vahusta munavalged kõvaks vahuks.

2. Lisa lõpus munakollased

3. Mõõda välja ja sega omavahel kiudained mandlijahu, küpsetuspulber, Golden Stevia ja sool.

4. Võta suur ahjuplaat, pane sinna küpsetuspaber ja määri taigen plaadile, nii et igasse nurka jõuaks mandlibiskviidi taigen

5. Küpseta eelsoojendatud ahjus 175 C, 8 minutit

6. Ahjust võttes, et kindlam oleks biskviit rulli keerata, siis eemalda küpsetuspaber ja selle sama paberi sees keera mandlibiskviit rulli ja lase jahtuda.

Kuidas valmistada astelpaju želeed Rullbiskviidi jaoks?

1. Võta värsked või külmutatud astelpaju marjad, purusta

2. Lisa 1spl kuhjaga Golden Stevia magusainet ja 1 spl Psüllium Husk Powderit ehk India teelehe kiudainet väga tervislik, paksendamiseks. Sega omavahel kõik kokku ja lase 5-10 minutit paisuda.

Kuidas valmistada suhkruvaba kohupiima täidis, mandlijahust koogi vahele?

1. Vahusta vahukoor

2. Lisa 2x 200 g kandiline kohupiim maitsestamata ( vanilje maitseline on endiselt suure suhkru sisaldusega, olge ettevaatlik!)

3. Lisa Golden Stevia suhkruasendaja, sidrunimahla võid ka koort lisada ja pruuni vaniljet!

Tule liitu Facebookis Tervislik Magus Elu grupiga, kus saad ise teiste ideid ja teadmisi suhkruvaba magustoitude valmistamisest ning samuti võid jagada enda retsepte.

Mandlijahu biskviit on hea maitsega mõnusa tekstuuriga, pehme ja painduv. Mandlist tehtud jahusid on palju erinevaid. Golden Stevia mandlijahu sees on ainult 4g neto süsivesikuid, see on gluteenivaba, kvaliteetne ja väga mõnusa tekstuuriga.

Kust osta kvaliteetset Mandlijahu, Psüllium Husk Powderit ehk India teelehe kiudainet, küpsetus pulbrit, Golden Stevia suhrkuasendajat ja kõiki Keto ja madalate süsivesikutega seemne- ja pähklite jahusid ja kõik võimalikke kiudaineid?

Golden Stevia epoest https://goldenstevia.ee/pood/

Kuidas osta Golden Stevia e-poest?

  1. Otsi toode ja Lisa korvi
  2. Maksa Pay Pal või pangakaardiga
  3. Kaup jõuab sinuni 2-3 päevaga
  4. Või tule ise järgi, makstes sularahas

Golden Stevia on avanud suhkruvaba e-poe just selleks, et diabeetikud ja keto- low carb, high fat (LCHF) toitujad leiaks ühest kohast madalate süsivesikutega küpsetamise ained, koostisosad, kiudained, ohutud paksendajad ja toiduvalmistamise segud.

Kui palju on Astelpaju marjades vitamiine?

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150–1600 mg %), vitamiine B1, B2, B6, B15, P, K ja E ning karotinoide. Astelpaju värsketes viljades on rohkesti koliini (110 mg %), flavonoide, kumariine, parkaineid, eeterlikke õlisid, rasvhappeid, mineraalaineid.

[fusion_woo_shortcodes][products ids=”4232,2732,5126,4770,4728,4761,4768″ skus=””][/fusion_woo_shortcodes]