Ametlik nimetus on : Steevia Ekstrakt-Rebaudioside A97

Mida see tähendab?

Golden Stevia Pro on väga magus, valge, ekstraheeritud pulber, 97% puhas stevioolglükosiidid Stevia Rebaudiana Bertoni lehtedest.

Golden Stevia Pro on 300-350 korda magusam tavalisest suhkrust, see on nii kange, et maitstes te ei tunne seda magusust vaid see on lausa põletav. Maitsta saab nii, et lahustad vees väga väikese koguse (0.001g) 1L kannu vee kohta.

Golden Stevia Pro on täna turul parima maitse ja hinnaga puhas Stevioolglükosiid A97.

Stevioolglükosiide on palju erinevaid ja nende maitsed ning magusus on samuti erinevad. Magusus võib olla 1 kuni 400 korda magusam suhkrust. Maitsed võivad olla kibeda kõrvalmaitsega.

Golden Stevia Pro magusainet sobib kasutada igal pool toiduainete tööstuses suhkru asemel.

Golden Stevia Pro-d saab kasutada edukalt jookide tootmises, marineerimisel, mooside tegemisel, kastmete tootmises (näiteks ketsup, marinaadi kastmed, jne), piimatoodetes (jogurtid, jäätis, kohupiimad), tarretistes, küpsetistes ja kookides.

Kodus on Golden Stevia PRO-d väga ebamugav kasutada. Saab kasutada kui see ennem veega lahjendada ja siis juurde lisada toidule.

Loomulikult on vaja igal tootjal välja töötada oma retsept Stevia kasutamiseks. Steviaga doseerimine on väljakutse ka kõige kogenenud toiduvalmistajale. Positiivne pool on see, et just uus toode Golden Stevia Pro magusainega võib osutuda hiljem sinu äri eduvõtmeks. Inimesed on muutunud teadlikumaks ja tervislikumaks ning just null või vähese kaloriga tooted on nõutud.

Golden Stevia Pro A97 on toodetud mahepõllumajanduses, ei ole kibedat järelmaitset, puhas kemikaalidest, ei sisalda täiteaineid, null kalorit, null glükeemiline indeks, sobib diabeetikutele, ei lõhu hambaid, GMO-vaba.

Stevial on veel lisaks häid omadusi ja funktsoone:
1.Stevia Extract aitab lahendada erinevaid nahaprobleeme. 
2.Stevia tõmmis võib alandada kõrget vererõhku ja veresuhkru taset. 
3. Stevia ei tõsta veresuhkrut ja on 0 glükeemilise indeksiga, sobib diabeetikutele.
4.Stevia Extract kehakaalu kontrolli all ja vähendadab isu rasvaste ja magusate toitude järele. 
5.Stevia ekstraktil on antibakteriaalsed omadused, aitavad vältida seenhaigusi ja ravib väikeseid haavu. 
6.Lisades stevia ekstrakti oma suuveele või hambapastasse, parandab see suuõõne tervist. 
7. Stevia ei lõhu hambaid. Hoiab ära hambaaukude ja kaariese teket.
8. Lisades Stevia ekstrakti jookidesse, parandab see seedimist ja seedetrakti funktsioone, lisaks pakub leevendust kõhuhädadele.

Golde Stevia Pro-d saab osta siit

Võimalikud pakendid on 20 g, 1 kg ja 20 kg

20 g hind on 30 eur+ km, suurematel kogustel küsi eraldi hinda.

Autor:
Veiko Huuse