Palju on segadust tekitanud miks me reklaamime 0 kcal, kui sees on Maltodekstriin?! Golden Stevia magusaine on turul olevatest konkurentide analoogsetest toodetest 12 korda magusam ja kasutusejuhendis on soovitatav serveerimise kogus 1 g.
Selgitan siinjuures, kust tuleb 0% päevane kalorsus 1g serveerimisel, kuigi see sisladab 3.7 kcal.
Golden Stevia toode on sertifitseeritud ISO laboratooriumis ja vastab rahvusvahelistele FDA nõuetele (va Euroopa Liit, kus on erisused Stevia analüüsides)

Soovitatav päevane energia tarbimine (Recommended Energy Nutrient Intake (RENI) ja protsentuaalne päevaväärtus Daily Value (% DV), mis kõik on 0% ja mis põhinevad meie serveerimiskogusel 1 g koguse kohta. Meie serveerimise suurus on 1 g, mis on vaid väike osa 100g-st, mille 378 kcal tulemus 100g puhul tähendab, et ainult 3,7 kalorit grammi kohta. Mida loetakse null kaloriks vastavalt Rahvsuvaheliste USRDA ja USNLEA ümardamisreeglite järgi.

Golden Stevia toode on kõik dokumentidele vastav, pakendi peal on serveeringu kogus 1g ja lisatav eesti keelne tekst saadetistel on kõik korrektne ja Eesti VET Ameti nõuetele vastav.

Magusus on loomulikult suhteline ja mõned võivad kasutada rohkem või vähem koostisainet ja see muudab lõpuks kalorisisalduse, mistõttu serveerimise suurus on oluline. See on koht, kus me tugineme oma väitele, 1g serveerimissuuruse soovitusele.

Siin on viide lingile toitumisalase märgistuse üksikasjade kohta:

https://www.fda.gov/…/guide-nutrition-labeling-and-educatio…

See selgitab nullkalorite väidet, mis on laboratoorsed ja sertifitseeritud.

Golden Stevia on analoog toodetest 12 korda tervislikum, sest teie kasutate seda 1 g, kui analoogi kasutate 12 g. Ja sellega väldite mahuainete liigset tarbimist. Puhast Steviolglükosiide ei saa otse süüa, kuna see on nii kange, et põletab keelt.

Lisaks lugege meie eelmisi uudiseid: Kuidas kasutada Golden Steviat?

Mis tegelikult juhtus Golden Stevia tootega?

Autor:
Veiko Huuse