Golden Stevia alustas 2020 aastal koostööd Iirimaa teadlaste ja toitumisnõustajatega, et vähendada inimeste toidumenüüs suhkrut järk-järgult ja asendades see tervisliku Stevia magusainega.

Stevia magusaineid on väga palju erinevate maitsete ja koostistega. Golden Stevia magusaine on teistest erinev oma magususe (1:12), maitse( ei ole kibedat kõrvalmaitset) ja koostise (naturaalne) poolest. Golden Stevia toodet saab kasutada absoluutselt iga toidu valmistamisel.

Golden Stevia arendusmeeskond koos Iirimaa teadlastega töötavad välja erinevad Stevia magusaine tooted, et rahuldada kõigi inimeste vajadused, samuti arendame välja tooted toiduaine tööstustele ja jaekaubandustele.

Suhkru kahjulikkus on teaduslikult tõestatud, mis tekitab ka sõltuvust. Suhkrut leidub pea igas toidus meie igapäeva toidumenüüs. Suhkru sõltuvust ja igasugust muud sõltuvust ei saa lõpetada järsku järgmistel põhjustel:

1. Inimesed on harjunud suhkru maitsega ja suhkru kasutamisega.

2. Toiduainetööstuste tehnoloogia ei võimalda kasutada looduslikke magusaineid. Stevia kasutuselevõtt nõuab tööstustelt uusi investeeringuid.

3. Toiduretseptid on töötatud välja suhkruga ja on sajandeid kasutatud.

4. Suhkur on väga odav tooraine.

5. Suhkru massiline tarbimine toetab ravimitööstust. Stevia kasutusele võtt pärsib väga palju ravimitööstuste tööd.

Inimestele ja tööstustele on vaja aega muutusteks ja sellepärast on Iirimaa teadlased välja töötanud unikaalse strateegia kuidas suhkur asendada Steviaga järkjärgult. Seda strateegiat hakatakse rakendama Golden Stevia toodetega erinevates Iirimaa restoranides, pagaritöökodades ja toiduainete tööstustes. On juba sõlmitud eelkokkulepped ja mõne kuu pärast saame rääkida esimestest tulemustest.

Golden Stevia magusaine on turul olnud alates 2018 a novembrist. Golden Stevia on esimese tegevusaastaga jõudnud järgmistele turgudele: Eesti, Soome, Läti, Holland, Iirimaa, UK, Shveits, Saksamaa, Hispaania, Itaalia, Prantsusmaa, Taani, Poola, Mehhiko, Filipiinid, Indoneesia, Venemaa ja USA. Golden Stevia OÜ on Eesti ettevõte, tootmine on Filipiinidel. Golden Stevia on magusaine maltodekstriinist ja Steviool glükosiididest. FDA poolt heaks kiidetud.

Asendab suhkrut 1:12. Soovituslik serveerimise kogus 1 g = 3.8 ckal. Vähendatud energiaga toode.

Golden Stevia on maitsvalt magus, ei ole kibedat järelmaitset, suurepärane magusaine toidu valmistamiseks ja jookides kasutamiseks, puhas kemikaalidest, sobib diabeetikutele, null glükeemiline indeks, null rasvad, kolesteroolivaba, gluteenivaba, laktoosivaba, GMO-vaba, sobib ka veganitele ja KETO dieediks.

Rohkem infot ja toodet saab osta kodulehel goldenstevia.ee .
Kontakt: info@goldenstevia.com

Loe veel siit:

Tagasiside Eesti klientidelt
https://goldenstevia.ee/news/mida-arvavad-tarbijad-sealhulgas-diabeetikud-golden-stevia-tootest/

Kuidas kasutada Golden Stevia magusainet? 1g GS = 3 teelusikat valget suhkrut.
https://goldenstevia.ee/news/kuidas-kasutada-golden-steviat-ainult-0-5-grammi-paned-seda-tee-sisse/

Retsepte Golden Stevia magusainega
https://goldenstevia.ee/retseptid/

Veiko Huuse
Golden Stevia OÜ
Juhataja