Mida arvavad Golden Stevia magusainest diabeetikud?

Siia on kokku kogutud Golden Stevia Eesti FB lehelt, Tervislik Magus Elu FB grupi liikmetelt ja  FB diabeedi tüüp nr 1 grupi inimestelt Golden Stevia kasutajate arvamused, hinnangud ja kogemused.

Milline maitse, kangus ja mõju on Golden Stevial nende toidulaual ja tervisele? Kuidas Golden Stevia on neid aidanud ja mis mured lahendanud? Siin on võimalus ka teil neid lugeda ja saada kindlustunne, et suhkruvaba magus elu on võimalik!

Golden Stevia Eesti kogukond on võtnud ette tõestada, et Golden Stevia suhkruasendaja on parima maitsega, tervislik ja garanteerime, et isegi vaatamata maltodextrin sisaldusele, oleme 100% kindel, et see ei tõsta veresuhkrut! Maltodextrin annab tootele tekstuuri, maitse ja annab laialt kasutamise võimalused nagu küpsetamise ja marineerimise. Golden Stevia on magus maitseaine, mida kasutad ainult 1gramm ja see ei tõsta veresuhkrut.

Endla Kippa (18.10.2019)

Saabus kohale minu järgmine ports Golden Steviat. Olen II grupi diabeetik siis suhkru kasutamine on välistatud. Kuna kehakaaluga tikub probleeme olema siis jälgin ka fitlapi toitumiskava kus kasutatakse suhkru asemle suhkruasendajaid, mina kasutan Golden Steviat kuna see ei jäta toidule mingit kõrvalmaitset. II grupi diabeedina ei mõõda kogu aeg veresuhkrut sest see ei ole nii väga kõrge kuid kui patustan vahel mõne poe koogi või küpsiste, kommidega siis veidi aja möödudes tunnen kuidas veresuhkur tõuseb – kuumalaine käib üle ja lähen higiseks, veresuhkrut mõõtes selgub alati et veresuhkur on üsna ilusti tõusnud. Golden Steviaga tehtud kooke või magustoite süües pole kordagi sellist asja juhtunud.

Golden Stevia on väga magus ja teda on vaja kasutada väga vähe. See teeb tema hinna tunduvalt soodsamaks kui teiste meil müüdavatel suhkruasendajatel. Näiteks varem panin kohvitassile 1,5-2tl suhkrut, siis nüüd panen vaevalt veerand (1/4) tl Golden Steviat ja kohvi on väga hea, ei mingit kõrvalmaitset. Minu kogemused Golden Steviaga on väga positiivsed ja soovitan seda kasutada mitte ainult diabeetikutel vaid ka kõigil tervislikult toitujatel.

Mida arvavad Golden Stevia magusainest diabeetikud?

Endla Kippa (Veebruar 2019)

Luristan siin oma kohvi samal ajal vaatan Tervislik Magus Elu FB gruppi ja mõtlen omaette et kus pagan ma varem olin! Golden Stevia on tõepoolest ilma kõrvalise maitseta ja kohvi teeb nii mõnusaks! Muudest magusatest toitudest ma ei räägigi! No nii hea!

Endla Kippa August 2019

Pirnikompott. Toppisin purgid kahvli abil ilusti pirnitükke täis, keetsin siirupi 2l vett ja 80 g Golden Steviat. Valasin siirupi pirnitükkidele peale ja kuumutasin purke kuumas vees niikaua kunipurgis oleva siirupi temperatuur oli 85-90 kraadi. Purgid kinni ja kummuli.

Hoidised säilivad, saavad ikka kõik ära söödud. Pirnikompotti tegin eelmisel aastal prooviks neli purki ja ühe jätsin alles just selleks, et teada kaua säilib. Lapselapsed sõid mai algul ära. Nemad ei saanudki aru, et ei olnud suhkruga tehtud. Borši purk pidi lastel veel keldris olema, välimuselt jumala ok. Need mida eelmisel aastal tegin ei läinud mitte ühtegi käärima. Seepärast julgen seellel aastal rohkem teha.

 

 

  • Golden Stevia suhkruasendaja 1:12, 0.5kg

    37.00
    Lisa korvi Details
  • Lisa korvi Details

Helena UK August 2019

Golden Stevial on imeline maitse! Palju parem võrreldes kõikide teistega mida olen aastate jooksul proovinud! Minu poja jaoks on Golden Stevia võitja ja ka minule kui tema emale. Ta sööb nüüd suhkruvabu vaffleid heameelega!


Reigo Reimets Mai 2019

Väga hea magusaine. Soovitan soojalt. Eilegi tegin kisselli, kus sain retseptis olnud 170g suhkru asemel kasutada 16 grammi Golden Steviat. Ja miks peaksin endasse suhkrut kühveldada, kui saab sama maitsva toidu valmis tervislikumalt.


Birgit Paasma (BiPa Bakes peakondiiter ja omanik) Jaanuar 2019 Olude sunnil pidin oma menüüst välja jätma lisaks gluteenile ja laktoosile ka suhkru. Proovisin poes müüdavat steviat kuid sellel oli jäine ja tugev järelmaitse kuid õnneks soovitati mulle Golden Steviat. Sellel ei ole üldse kõrvalmaitseid ning on mõnusalt magus! Lisaks kulub seda oluliselt vähem kui tavalist suhkurt kuna magusus on intensiivsem, seega ei saa ka väita, et see kallis oleks. Teen Golden Steviaga kooke, torte ja muid küpsetisi ning kõik degusteerijad on minuga nõustunud, et maitselt pole üldse aru saada, et on kasutatud midagi muud kui tavalist suhkurt. Soovitan soojalt!!!


Kadi Melzar Jaanuar 2019

Olen kasutanud igasugu magustajaid. Ausalt alguses mõtlesin, et no proovin selle ka ära, et mis ta siis nii teistsugune ikka on. Päriselt on hea. Magusust on rohkem, kui arvata oskasin. Maitse ei ole kibe. Soovitan soojalt teistelegi. Tekstuur on mõnus nagu tuhksuhkur. #goldensteviachallange #GoldenStevia selles potsikus oli aasta tagasi triiki täis suhkur, siis hakkasin erinevaid stevialisi kasutama aga ikka oli triiki täis, kuna seda kulus palju.
Nüüd panen alati veerand potsikust täis ja seda ka kahe kuu tagant. Love this life. Aitähh #GoldenStevia, et pisikesse Eestisse jõudsid!?

Enam iial ei vaheta  #GoldenStevia millegi muu vastu. See ikka puhas ja maitse parim, mida saanud olen väga väga nõudlik ja laps veel enam. Ja mis super minu vanem tütar ka on nõus seda nüüd kasutama oma kookides.


Vladimir Tiimus Märts 2019

Enne 13.02.19 suhkrutoos peale seda steviatoos (endine sinepitoos), muide täitsin 14.02 ja tänaseks on ikka vähemalt pool alles ehk siis elu ilma spets. Lisatud suhkruta?

Täna täitus täpselt 1 kuu, kui suhkrutoosi pole, on vaid stevia tops?…. millised on resultaadid, aga sellised, et 1 kuuga olen ära kaotanud 5 kg, muidugi ei saa öelda, et see 100% stevia teene aga suures osas kindlasti!

Vladimir Tiimus November 2019

Tarbin ja olen teadlik ja soovitan teistelegi. Ise tarbin alates 13.02.19 kui käisin Golden Steviat tutvustaval üritusel. Olen sellest alates suhtunud suhkrusse teatud ettevaatlikusega ja olen saavutanud tänaseks kaalulanguse 12 kg. Olles muutunud ainult oma suhtumist suhkrusse ja söömisse üldse -laiemas perspektiivis.


Maile Laanet Veebruar 2019

Golden Stevial ei ole tõesti mittemingisugust kõrvalmaitset. Mul laps ka sööb seda. Ja seda jätkub kauaks. Kuna seda läheb nii vähe. Ja mulle meeldib seda pigem vähem panna kui rohkem. Mina olen igaljuhul fänn.


Tiina Pill  Sept 2019

Minul on Golden Steviaga positiivne kogemus. Meil on peres diabeetik, ja kasutame magustoitude tegemisel Golden Steviat. Need tulevad maitsvad. Saan oma kogemusest öelda, et on suur vahe, kas süüa suhkruga magustatud kooke või steviaga magustatud kooki ja viimasel juhul ei hüppa veresuhkur taevastesse kõrgustesse nii nagu juhtub see suhkruga magustatud kooki süües. Jälgin veresuhkrut Dexcom glükoosimonitoriga ehk veresuhkrut monitooritakse pidevalt ja see võimaldab teha järeldusi oma söömisharjumuste/toitainete mõju osas veresuhkrule. Seega minu kogemuse põhjal siiski Golden Stevia parim alternatiiv tavalisele suhkrule seni, mida olen kasutanud. Terve inimene võib muidugi omale suhkrut lubada, aga soovituslikult muidugi päevase normi piires, mis aga kipub väga ruttu täituma juba tavatoitumisel! Olge terved!

 


Leili Kalmet (Maias Maiu pea kondiiter) November 2019

Meie pere avastas Golden Stevia aasta tagasi, kui alustasime toodetega, mis olid mõeldud minu abikaasale, kuna ta on diabeedik. Minu maiasmokk on ilma suhkruta kookidega väga rahul ja kohvi sisse lisab ka Golden Steviat ja veresuhkur ei tõuse.

Poes müüdavad Steviad häirivad mind kõrvalmaitsega. Nüüd kui oleme kasutanud Golden Steviat ei suuda mina isiklikult süüa kooke, mida tehakse suhkruga. Need on mulle liiga magusad. Nii, et meie peres ja nüüd ka firmas on ja jääb liidriks Golden Stevia.

PS. Golden Steviat kulub kordades vähem kui teisi suhkruid  ja sisaldab vähem kaloreid.

Mida arvavad Golden Stevia magusainest diabeetikud? Golden Stevia on parima maitsega ja hea magusaine diabeetikutele!

Golden Stevia kasutajate arvamused:
Diabeeti tüüp nr 1 Fb grupist kes on proovinud ja ise kasutanud Golden Steviat!

Angeliina Kägo November 2019 Tere! Olen väga rahul Golden Steviaga. Kuna mulle väga maitsevad erinevad marineeritud kala, kõrvitsad, seened, siis seni ei saanud ma nii vabalt nende maitset nautida. Tegin kõrvitsa marinaadi, mis mulle väga maitseb ja nüüd saan seda ka vabalt süüa. Kasutades suhkru asemel Golden Steviat, võin julgelt purgitäie kõrvitsat ära süüa. Veresuhkur ei tõuse. Ei ole mingit kõrvalmaitset, ega kibedust. Samuti olen ühe lihtsama koogi valmis saanud. Kasutust antud magusainele on palju. Suured tänud golden steviat tuvustamast


Eduard Eduard November 2019

Sain ka Golden Stevia proovitud. Esimene katse koos kohviga- lisasin Steviat kohvi sisse, magus kohvi tuli välja, erilist maitset ei olnud vaid kohvimaitse ja veresuhkru tase oli norm, ei ole tüusnud. Varasemalt proovitud Steviat, pakkis olid stevia lehed ja ei meeldinud üldse. Tänud ja jätkan edasi kasutamist.


Ave November 2019

Nonii, lõpuks siis meie tagasiside Golden Stevia kohta. Inimesi on kahte tüüpi, neid kes armastavad magusat( loe igal võimalikul moel) ja neid kes magusast teps mitte ei hooli. Olgu selleks siis tükk magusat kooki või magus marinaad lihal…ikka ei maitse.
Siit tuleb ka vajadus ja erinevus, need kes armastavad magusat elu ja maiustada peaksid mõtlema natukene ka enda tervisele. Leidma alternatiive, asendama, olema loovam retseptide koostamisel ja nendele on Golden Stevia üks väga mõnus lahendus. Maitselt on ta nagu Eesti keele tundmatu kääne  ” mittemidagiütlev ” ja natuke tuim? aga head asjad pididki ajaga paremaks minema. Seega kõik võõras on natuke harjumatu, aga kui ei proovi siis tegelikult ju ei oskagi kommenteerida. Ja väga oluline on tegelikult toiduainete kokkusobivus. Mõnes toidus jääb tunda selline õrn võõras maitse, aga see on puhtalt sellest tingitud, et sellel EI ole juures seda niiiii hästi tuntud magusat suhkrumaitset!
Ja need inimesed, kes ei ole kunagi armastanud magusalaksu, need ei vajagi seda oma ellu ka muul moel ja ei hakka kunagi ka aru saama sellest nii ütelda “parema suhkru vajadusest”.
Suhkruasendaja mõte ju ongi olla asendaja, kahjuks sellest väga paljud veel aru saada ei soovi.
Veresuhkru kõikumine Golden Steviat kasutades jääb tõesti normi piiridesse ja meie võime soovitada küll.
Magusat ei peagi palju sööma, aga kui tekib isu siis loomulikult maiustage ja kui on võimalus siis asendage ikka aegajalt suhkurasendaja Golden Steviaga?

Kogused tahavad veel timmimist aga tundub, et sai hea. Kõik on otsas. Suhkruvabad muffinid ja piparkoogid. Piparkookidest ei jõudnud isegi kandikul pilti teha


Katrin Karjama November 2019

Meil ka esimesed katsetused tehtud. Olen varem katsetanud nö tavalist poes müüdavat steviat ja erütritooli, mõlemal oli väga tuntav selline metalne kõrvalmaitse. Golden stevial seda tõesti ei ole. Niisama maitsta ei soovita, ikka tõesti väga – väga magus! Tänu sellele kulub seda magustamiseks tõesti imevähe! Ja vs ka ei tõsta!

Üdini tervislik Pealinna kook, mida katsetasin, tuli super! Mingit kõrvalmaitset tõepoolest ei ole! Minul kulus nt glasuuri tegemiseks 100 g suhkru asemel ainult 2g Golden Steviat.


Maarja November 2019

Olen üks kümnest kes sai Golden Steviat proovida ja tõesti ime suhkur kui nii võib öelda.
Minu meelest maitse on magus ja ei ole mingit kibedat kõrval maitset nagu palju teiste steviadega. Hetkel proovisin kasutada tees ja toormoosides kulub vähe ja annab magusust küllaga.
Olen supper tänulik, et sain pakikese proovida. Aitäh sulle Annika Urm.


Siret Mahhova November 2019

Tere! Kui alguses oli härra suht skeptiline ja polnud nõus seda proovima siis tema teadmata panin ise talle seda kohvi ja tee sisse. Temale pole veel öelnud seda ta ise arvab, et ta lihtsalt süstib õigeid koguseid lapsed pole ka aru saanud, et tees ja pannkookides pole suhkurt. Mingit kõrval maitset ei ole. Alguses lisasin ette vaatlikult tee sisse, juurde saab ju lisada aga ära võtta ei saa aga nüüd juba silmajärgi panen õige koguse.


Kristin Suur November 2019

Golden Stevia on väga hea maitsega, mingi kibeda maitse jutt on liikvel netis, mina seda absoluutselt ei tunne. Sama kui mitte parem kui suhkur minu enda jaoks tundub. Tegin juustukooki.


Ene Sooneste November 2019

Aitäh paki eest! Niisiis minu tähelepanekut:
1. Seda kulub tee sisse umbes pool teelusikatäit, et saada umbes 2-3 tl suhkrule vastav maitse.
2. Veresuhkrule ei avalda Golden Stevia mingit mõju.


Kätlin Soosaar  November 2019

Küsimus, kuidas Golden Stevia suhkruid mõjutab?

Vastused:

Eduard Eduard: minul veresuhkru ei tõusnud.

Eve Sooneste: Korduvalt vastatud: ei mõjuta.


Golden Stevia on parima maitse ja hea magusaine diabeetikutele!

Golden Stevia suhkruasendaja on diabeedi ja keto (LCHF) dieedi sõbralik, sobib tervisliku toidu austajatele ja kaalulangetajatele!

Meie Missioon on luua suhkruvaba maailm!

Nii tore on saada ja lugeda Golden Stevia tarbijatelt kogemusi, emotsioone, ja kuidas Golden Stevia magusaine on just neid aidanud.

 

Kui palju kaloreid ja süsivesikuid sisaldab Golden Stevia suhkruasendajas Inuliiniga 1:10?

Golden Stevia magusaine on vähendatud energiaga toode.
1 g Golden Stevia inuliiniga 1:10 sisaldab 2 kcal ja 0,07 g süsivesikut
1 g Golden Stevia suhkruasendaja 1:12 sisaldab 3,8 kcal ja 0,7 g süsivesikut

Miks loobuda suhkrust?

  1. Suhkur põhjustab diabeetikutel suurt veresuhkru kõikumist (mis põhjustab tõsiseid diabeedi tüsitusi)
  2. Suhkur tekitab sõltuvust ja tõstab söögiisu
  3. Suhkru viib välja sinu  kehast vitamiinid ja mineraalid
  4. Suhkru lõhub hambaid
  5. Suhkur ei sisalda ühtegi kasulikku ainet sinu kehale
  6. Tekitab depressiooni ja suuri meeleolu kõikumisi
  7. Tekitav lastes hüperaktiivsust
  8. Põhjustab ärevushäireid, unetust
  9. Võib tekkida keskendumise häireid ja isude kõikumisi

Miks Kasutada Golden Stevia magusainet 1:12?

Golden Stevia suhkruasendaja on madalate süsivesikutega, parima maitse, küpsetus omaduste tervislik maitseaine.

  1. Golden Stevia ei tõsta veresuhkrut ja on Keto dieedi sõbralik!
  2. Sa kasutad Golden Steviat kui maitseainet ja seda tarvitad minimaalset kogust. Sa
    kasutad ainult 1 gramm!
  3. Golden Stevia ei tekita sõltuvust!
  4. Golden Stevia ei lõhu hambaid!
  5. Golden Stevia on vähendatud kalorsusega toode!
  6. Golden Stevia on hea maitsega, looduslik ja tervislik alternatiiv suhkrule!
  7. Golden Stevia sisaldab palju magneesiumit ja kaltsiumit!

Golden Stevia suhkruasendaja 1:12 on 12 x suhkrust magusam ja asendab suhkrut või teisi suhkruasendajaid 1:12 ja Golden Stevia Suhkruasendaja Inuliiniga 1:10.

Golden Stevia magusaine 1:12, 500 g = 6 kg suhkrut!

Kuidas Golden Stevia suhkruasendajat kasutada?


Kasutamine: kasuta igal pool suhkru asemel toidu valmistamisel ja maitsestamisel.
Retseptis 100 g suhkrut asenda 10 g Golden Stevia magusainega.

Golden Stevia suhkruasendajaga tehtud retseptid  leiad kodulehelt , seal on kogused õiged ja täpsed just Golden Stevia magusaine kohta.
Alati alusta suhkruasendaja lisamist väiksemate kogustega ja siis saad juurde lisada.

Liitu meie e-maili listiga, saad esmatellimusel -10% soodustust ja hoiame sind kursis uute retseptidega

Liitu Uudiskirjaga Siin!

Kuidas osta Golden Stevia e-poest?

  1. Lisa ostukorvi
  2. Maksa Pay Pal, pangakaardi või ülekandega
  3. Kaup jõuab sinu pakkiautomaati 2-3 päevaga
  4. Või tule ise järgi, makstes sularahas

OSTA SIIT, LISA KOHE OSTUKORVI!

Ja naudi Tervislikku Magusat Elu juba nüüd!

 

Jälgi meid


Youtube video-retseptid 
Golden Stevia

Facebook grupid:
Tervislik Magus Elu
Diabeetiku Toitumine- See on kasulik kõigile!
ja
Stevia retseptid

Instagram
@goldenstevia #goldenstevia

 

Annika UrmGolden Stevia looja ja 1. Tüübi diabeeti põdeva lapse ema.

VIDEO: Annika Urm räägib oma kogemusest Laps dibeediga! Ta räägib oma pere isiklikest asjadest, tähelepanekutest see on kogum tema elukogemusest. Vastuse leiad muu hulgas nendele küsimustele:

  • Kui lapsel on diabeet kuidas edasi?

  • Kuidas toituda ja milline võiks olla toidulaud

https://www.youtube.com/watch?v=vDSinfXhMT4&t=45s

Loe lisaks

Viimased Golden Stevia Keto Pagari klientide arvustused

 

Suhkruvabad Retseptid Golden Stevia suhkruasendajaga

Autor:
Veiko Huuse