Kuidas valmistada suhkruvabu hoidiseid, moose, kompotte, siirupeid, broshi Golden Stevia suhkru asendajaga? ENDLA KIPPA valmistatud suhkruvabad moosid

Golden Steviaga saab teha kõiki suhkruvabu moose, hoidised, siirupeid, kompotte jne.

Vähemalt 1 aasta säilivad, oluline et purgid kuhu te hoidised ja moosid panete oleks puhtad ja steriilsed, sellest sõltub säilivusaeg. Samuti peab ka koostisained olema steriilsed ja keedetud, ärge pistke näppu ega suust läbi käinud lusikat moosi sisse, see võib rikkuda ära säilivuse, mitte Golden Stevia. Lisasin Chia seemneid kuna see teeb moosi paksemaks ja on väga tervislik. Sidrunit lisatakse kuna see võtab ära moosi hapu maitse. Sidrun on aluseline ja tasakaalustab moosi happelisust. Nii võid teha kõiki moose.

Endla Kippa on teinud Golden Steviaga kõiki hoidiseid, moose, kurke, kompotte, borshi jne! Endla Kippa kasutab Golden Steviat elulisel vajadusel kuna põeb diabeeti on väga oluline et tema toit ei sisalda lisatud suhkruid. Golden Steviaga on ta loonud endale suhkruvaba tervisliku elu nii soolase kui magusa! Tehke tema borši või särtsakaid kurke järgi! WOW!

????MOOSITEGIJAD TÄHELEPANU!????

1kg moosi kohta kasuta ca 20-30 g Golden Stevia magusainet vastavalt maitsele
☝️☝️☝️

???? Steriliseerimine on väga oluline! Erinevad võimalused steriliseerimiseks:
☝️ pane pudelid, purgid ja kaaned praeahju ca 80C juurde
☝️ kuivata korgid ära kuna vesi on elus ja jätab bakterid sisse
☝️ Keeda korgid ja kaaned eelnevalt et kindlustada nende steriilus
☝️võid ka steriliseerida viina või piiritusega, et oleks ikka 100% steriilne ja sinu töö ja vaev tasuks ära.

Golden Stevia magusainega on moositegemine ikkagi uus asi ja parem teha korralikult????????

ENDLA KIPPA valmistatud suhkruvaba moosid retseptid

Kõik retseptid on avaldatud Tervislik Magus Elu FB grupis, tule ja liitu meiega.

Nüüd on olemas ka eraldi diabeetikute FB toitumise grupp: Diabeetikute toitumine- see on kasulik kõigile!

Särtsukurgid.

1,5kg kurki, 2-3 tšillikauna, 3-4 küüslauguküünt, 30dl soola,30dl äädikat ja 35g.GS (Algse retsepti järgi käib suhkrut rohkem kuid ma ei soovi väga magusaid kurke).Kõik viilutatuna ööpäevaks seisma ja siis purki. Säilib jahedas ka ilma kuumutamata kuid võib purke kuumutada 85 kraadini ja siis sulgeda

Endla Kippa särtsakadkurgid Golden stevia suhkruasnedajaga diabeetikule

Õunakompott.

Toppisin purgid õunatükke täis, keetsin siirupi neli klaasi vett ja 60g GS ja paar nelgitera. Valasin siirupi õuntele peale ja kuumutasin purke kuumas vees niikaua kuni purgis oleva siirupi temperatuur oli 85 kraadi, siis purgid kinni ja kummuli.

Endla Kippa Golden Stevia õuna pirni kompott suhkruvaba hoidis

Pirnikompott.

Toppisin purgid kahvli abil ilusti pirnitükke täis, keetsin siirupi 2l. vett ja 80g golden steviat. Valasin siirupi pirnitükkidele peale ja kuumutasin purke kuumas vees niikaua kuni purgis oleva siirupi temperatuur oli 85-90 kraadi. Purgid kinni ja kummuli.????

Endla Kippa Kommentaar: No säilivad, saavad ikka kõik ära söödud. Pirnikompotti tegin eelmisel aastal prooviks neli purki ja ühe jätsin alles just selleks et teada kaua säilib. Lapselapsed sõid mai algul ära. Nemad ei saanudki aru et ei olnud suhkruga tehtud. Boršipurk pidi lastel veel keldris olema, välimuselt jumala ok. Need mida eelmisel aastal tegin ei läinud mitte ühtegi käärima. Seepärast julgen sel aastal rohkem teha.Ühele õunamoosipurgile tuli hallitusetrips peale aga see oli arvatavasti kaane viga sest olen ka kaasi teist korda kasutanud

Punase peedi salat.

Umbes 1kg peeti keedan peaaegu pehmeks. Koorin ära ja lõikan kuubikuteks. Valan vee peale umbes 0,5l nii et peedid kaetud.(Kuna mulle meeldib selles salatis köömne maitse aga köömned ise ei meeldi siis keetsin köömne tee ja kasutasin seda), maitsestan 1spl soola, 2spl. 30% äädikat ja umbes 1,5tl (panin algul ühe tl. ja siis törtsutasin natuke juurde) golden steviat. Lasin keeda umbes viis minutit vaiksel tulel ja siis kohe purki ja purgid kinni.Ei oskagi öelda kui kaua säilivad sest eelmise aasta katsetuse järgi said peale poolt aastat seismist lihtsalt otsa????

Endla Kippa Puansepeedi salat Golden Stevia magusainega

Tšillimoos.

Hea särtsakas, sobib liha kõrvale ja igasuguste suppide ja pastaroogade maitsestamiseks.

250 gr tsillipipart.

70gr golden steviat.

900 gr punast paprikat

1 dl punast veini

1,5 tl soola

Boršisupi põhi purki

Nii hea on vahel talvel laisk olla.Minul iidamast-aadamast retsept mille järgi kogu aeg teen. Kõige sarnasem nami-nami retseptiga. Suhkru asendasin golden steviaga????Eelmisel aastal tehtut on veel kaks purki järgi, nii et säilivad golden steviaga valmistatult väga hästi

 

Sellest Borsi supi retsepti kogusest tuleb 14 pooleliitrist purki????.

3kg. kapsast

1kg porgandit

1kg kurki

1kg peeti

1kg tomatit

1kg sibulat

mõned paprikad

kellele meeldib 0,5 l õli

5 spl. soola

5 spl. äädikat

5 keskmist loorberilehte

4 spl Golden Stevia suhkruasendajat panenalguses mitte suure kuhjaga ja pärast maitsmisel lisan vahel veidi juurde See oleneb sellest kui magus on peet.

Ajan õli kuumaks ja lisan sinna sibula, porgandi ,peedi, paprika, natuke tšillit ja kapsa. Keedan tasasel tulel 20-30 min. Veidi aja pärast segan juurde tomatid ja kurgid, kõik maitseained (välja arvatud äädikas), keedan 15-20 min. Lõpuks lisan äädika ja keedan tasasel tulel 2-3 min.

NB! Purgid ja purgikaaned korralikult steriliseerida, keeva veega või praeahjus.

Letšo.

700g. tomateid,200g tomatipastat, 250g.sibulaid, 250g.porgandit, 250g. punast paprikat kolm küüslauguküünt, kaks punast tsillikauna. 10g.GS,1spl.soola,10dl äädikat,20dl õli.Keeta umbes pool tundi ja kohe kuumalt purki ja purgid sulgeda.

Veidi kokkuhoidlikku mässamist.

Magus rabarberimahl ja rabarberimoos.

1,2 kg rabarberit, valan peale niipalju vett et katab ilusti ära. Lasen ööpäeva seista, lisan pool tl vanilliini,siis lasen vaikselt keema. Kurnan korralikult ära lisasin 40g.golden steviat, lasin tasasel tulel paar minutit keeda ja purki.

Selle läbi kurnatud massi panen tasasele tulele keema, lisasin umbes poole sidruni mahla ja 30g.golden steviat. Keetsin tasasel tulel paar minutit ja kohe purki.

Marineeritud kurgid.

Laon purgi kurke täis, vahele topin tillivarsi mustsõstralehti ja küüslauku. Lisan mõne tera pipart ja natuke sinepiseemneid.Keedan marinaadi 1l. vett 2spl. soola 2spl. 30% äädikat ja 4tl. golden steviat. Valan veidi jahtunud marinaadi kurkidele peale ja laon purgid potti. Valan purkidele kaelani vee ja siis kuumutan niikaua kui purgis marinaadi temperatuur 85 kraadi (kurgid muutuvad kollakamaks), siis kaaned peale ja ongi valmis.

NB!

  • Golden Stevia ei tõmba marjadest mahla välja nagu suhkur, lisa 1-2 spl vett potti põhja
  • Golden Stevia suhkruasendajaga on võimalik teha kõiki moose, hoidiseid, kompotte, siirupit jne. Säilivad vähemalt 1 aasta
  • Lisades Chia seemneid teeb moosi paksemaks, imab vedeliku enda sisse ja annab moosile palju K vitamiini juurde. Seemnete kogus 1 kg on umbes 50-60 gr sõltub palju oled vett lisanud ja kui vedel on moos.
  • Lisa sidrunit , kuna see tasakaalustab haput maitset.
  • Steriliseeri hästi purgid, ja samuti hoidis peab olema steriilne, ära maitse näpuga, ära kasuta suust läbi käinud lusikat moosis, viimane versioon moosist või kompotist peab olema keedetud ja steriilne

Loe ka mida arvavad diabeetikud Golden Steviast ning liitu grupiga Diabeetikute toitumine – see on kasulik kõigile!

 

 

Golden Stevia artiklid, uudised:

Tule Liitu meie uudiskirjaga, saad -10% sooduskoodi Golden stevia suhkruasendaja ostuks.

Meie uusim toode Golden Stevia Suhkruasendaja 1:10 Inuliiniga on kõige parem asi mis sinuga juhtuda saab! Kuna meie Golden Stevia suhkruasendaja 1:12 on väga skandaalne ja tekitab erinevaid aramusi siis Golden Stevia 1:10 Inuliiniga prebiootiuk, kiudaine ja ei ole võimalik isegi skandaali enam seda tõmmata.

 

Siit saad lugeda Mida arvavad tarbijad, sealhulgas diabeetikud, Golden Stevia tootest?

Golden Stevia suhkruasendaja Inuliiniga 1:10 saad osta siit: