- 500 g Monk Fruit suhkruasendaja alluloosiga 1:10
- Asendab suhkrut 1:10- 500g pakist jätkub sulle terveks aastaks!
- Puuviljasuhkru maitsega natuke karamelli noot sees!
- Golden Stevia Monk Fruit suhkruasendaja 1:10 on hea puuvilja maitsega, tervislik, low carb, keto- ja diabeedi-sõbralik, sobib küpsetamiseks, kohvi ja magustoitu sisse.
Monk Fruit Alluloosiga 1:10 suhkruasendaja 500g
Original price was: 42.00€.39.00€Current price is: 39.00€.
Description
500 g Monk Fruit on looduslik suhkruasendaja Munga viljast Luo Han Guo
500 g Monk Fruit Allulose 1:10 = 5 kg suhkrut
Portsjoni suurus 1 g (1/4 tl), 1 tl = 4 g
¼ teelusikatäit (tl) 1 g mungapuuvilju 1:10 = 5 teelusikatäit 10 g (tl)
- Diabeedi sõbralik
- Keto toitumise sõbralik, Low Carb #Ketoeesti #lchfeesti
- Gluteenivaba
- Suhkruvaba
- GMO-vaba
- Null süsivesikuid ühe Portsjoni kohta 1 g
Monk fruit suhkruasendaja ehk mungavilja ehk Luo Han Guo viljast tervislik “võlu” suhkruasendaja. Ta on pärit Lõuna-Hiinast. Taime kasvatatakse selle puuviljaekstrakti – mida nimetatakse mogrosiidideks – pärast, mis tekitab sahharoosist 250 korda tugevama magusa maitse.
-
Ei tõsta veresuhkrut
-
Samamoodi kasutad hästi vähe nagu Golden Stevia magusainet!
-
Kasutamine 1 g portsjoni kohta!
-
Kulub vähe ja jätkub kauaks!
-
Maitse on puuvilja suhkrune, puudub steviale iseäralik järelmaitse.
-
Tervislik ja sisaldab palju mineraale.
Mis on Monk Fruit suhkruasendaja?
Miks on Monk Fruit hea?
Kuidas kasutada Monk Fruit Suhkruasendajat
Miks on Monk Fruit kasulik?
Kumb on parem Monk Fruit vs Stevia?
Kust leida Monk Fruit retseptid
Kust osta Monk Frutit suhkruasendajat?
Mida sisaldab Monk Fruit?
Mis on Suhkrualkoholid (polüoolid)?
Aina rohkem inimesi loobuvad igapäev suhkrust ja otsivad erinevaid alternatiivseid magusaineid, suhkruasendajaid, et teha maitsvaid magustoite lisada oma kohvi või tee sisse.
Monk Fruit ja Stevia suhkruasendajad on ühed populaarsemad. Golden Stevia toob teieni erinevaid tervislikke suhkruasendaja võimalusi ja õpetab kuidas kasutada suhkruasendajaid. Oleme välja töötanud Monk Fruit ja Stevia suhkruasendajad, mis on 10-12 x magusamad kui suhkur ja sa kasutad neid hästi vähe, ühe portsjoni kohta 1 gramm. See teeb neist maitseaine, mitte täiteaine.
Mis on Monk Fruit suhkruasendaja ehk Munga Puuvili ehk Luo Han Guo?
Monk Fruit (munga puuvilja) magusaine on looduslik nullkalori magusaine. Selles on palju ainulaadseid antioksüdante, mida nimetatakse mogrosiidideks, mis muudavad selle 100–250 korda magusamaks kui tavaline suhkur.
- Sobib diabeetikutele
- Ei tõsta veresuhkrut
- Hea maitsega
- Lihtne kasutada
- Tervislik
- Ei mingeid lisaaineid
- 0 süsivesikuid, 0 kcal, 0 GI
- Tavalise suhkru konsistents
Siraitia grosvenorii, tuntud ka kui mungapuu või luo han guo, on kõrvitsate sugukonda kõrvitsaliste sugukonda kuuluv mitmeaastane viinapuu. Ta on pärit Lõuna-Hiinast. Taime kasvatatakse selle puuviljaekstrakti, mida nimetatakse mogrosiidideks, pärast, mis tekitab sahharoosist 250 korda tugevama magusaisu.
Monk Fruit’ist saadud magusaine ekstraheeritakse mungaviljadest.
Monk Fruit ja Stevia pärinevad mõlemad taimedest. Inimesed kasutavad ekstraktidest valmistatud tooteid toitude ja jookide magustamiseks. Need tooted sisaldavad väga vähe kaloreid, kui üldse.
Monk Fruit’i plussid
Monk Fruit magusainel on suhkruga võrreldes mitmeid eeliseid:
Null kalorit. Monk Fruit ekstrakt ei sisalda kaloreid, mis on kasulik inimestele, kes järgivad Keto, LCHF või mõnda muud Low Carb dieeti või toitumist.
Null süsivesikuid. Ekstrakt ei sisalda ka süsivesikuid, mis võib muuta selle ideaalseks Low Carb ehk madala süsivesikusisaldusega või keto toidu jälgijatele, samuti diabeetikutele.
Null suhkrut. Puhas Monk Fruit ekstrakt ei sisalda suhkrut, mis tähendab, et selle tarbimine ei mõjuta veresuhkru taset.
Puuduvad kahjulikud kõrvalmõjud. USA toidu- ja ravimiameti (FDA) usaldusväärne allikas leiab, et Monk Fruit magusaineid peetakse üldiselt ohutuks. Tundub, et puuduvad tõendid selle kohta, et Monk Fruit magusained põhjustaksid kahjulikke kõrvalmõjusid.
Saadaval mitmes vormis. Monk Fruit magusaineid turustatakse graanulite, pulbrite ja vedelikena. Mõnda toodet võib olla lihtne kaasas kanda ja kasutada kogu päeva jooksul.
Monk Fruit magusainetel võib olla ka mõningaid tervisega seotud eeliseid:
Antioksüdandid. Mõned loomkatsed näitavad, et Monk Fruit’i viljadest ekstraheeritud mogrosiididel võivad olla tugevad antioksüdantsed omadused. Inimestele avalduva mõju mõistmiseks on vaja täiendavaid uuringuid.
Diabeet. Loomade uuringud näitavad ka, et mogrosiidid mängivad rolli veresuhkru taseme kontrollimisel. Teise uuringu tulemused näitavad, et mogrosiidi ekstraktid võivad aidata ära hoida diabeedi tüsistusi. Teadlased peavad aga neid mõjusid inimestele veel uurima.
Monk Fruit miinused
Kättesaadavus ja maksumus. Monk Fruit’i on raske kasvatada ja eksportida kulukas, mis tähendab, et need ei ole nii laialdaselt kättesaadavad kui teised magusained ja võivad olla kallid.
Maitse. Monk Fruit magusained maitsevad tavalisest lauasuhkrust erinevalt ja mõned peavad seda maitset ebatavaliseks või ebameeldivaks. Magusained võivad jätta ka järelmaitse.
Muud koostisosad. Mõned tootjad tasakaalustavad Monk Fruit maitset, segades seda teiste suhkrutega, näiteks maltodekstriini või dekstroosiga. See võib muuta magusaine toitumisprofiili ja muuta selle mõne inimese jaoks ohtlikuks või ebasoovitavaks.
Valik Monk Fruit’i ja Stevia vahel
Monk Fruit’il ja Stevial on väga sarnased omadused. Paljude jaoks taandub nende vahel valik lihtsalt isiklikele eelistustele. Inimene võib soovida mõlemat proovida ja näha, kumba eelistab.
Loe lisaks: https://fonte.news/tervis/looduslik-suhkruasendaja-monk-fruit-ei-tosta-veresuhkrut/
Additional information
Nutrition Facts | Monk Fruit sweetener with Allulose 1:10 Fat, total 0 g |
---|
Reviews
There are no reviews yet.