Kas Golden Stevia on tervislik? 
Miks Golden Stevia ei tõsta veresuhkrut ja miks on ta parim suhrkuasendaja diabeetikule?
Mis on maltodekstriin ja miks on see tootes sees?

Neile küsimustele vastab Annika Urm siin videos! 

Golden Steviat iseloomustab:
Golden Stevia on väga hea maitsega, tervislik ja vähese kalorsusega Stevia magusaine.
Golden Stevia asendab suhkrut 1:12
Golden Stevia serveerimise kogus on 1 gramm

Golden Stevia koosneb Steviol Glükosiididest ja Maltodekstriinist.
Miks sisldab Golden Stevia maldodekstriini ja miks ei tõsta see toode veresuhkrut?
Puhast Steviol glükosiide ei saa süüa kuna see on 300-400 korda kangem suhkrust ja kõrvateb keelt. Maldotekstriin on kõrgkvaliteetne süsivesik, mis annab tootetel maitse ja küpsetamise omadused. USA ja EU toidu- ja ravimiamet on maltodekstriini heaks kiitnud ohutu toidulisandina. Maltodekstriini kasutatakse väga laialdaselt toiduainete ja kosmeetika tööstuses.
Golden Stevia on ei tõsta veresuhkrut kuna on 12 korda kangem suhkrust ja seda kasutatakse nagu maitseainet, ainult näpuotsaga. Serveerimise kogus on 1 gramm = 0.5 grammi süsivesikut ja see ei tõsta diabeetikul veresuhkrut.

NB! Ole ettevaatlik 1:1 suhkruasendajatega, need võivad küll tõsta veresuhkrut. Isegi 1 gramm suhkrut ei tõstaks sinu veresuhkrut.

Golden Stevia on nagu maitseaine nagu on seda chillipipar. Näiteks chillipipra 100 g energisisldus on 390 kcal aga seda keegi ei arvesta kuna kasutad seda ainult näpu otsaga.

Samuti on Goldn Stevia odavam kui teised suhkruasendajad või nö tervislikud suhkurd nagu mesi, agaaave siirup, kookos suhkur jne.

Golden Steviat saad osta SIIT

NB! SINU KEHA JAOKS SUHKUR ON SUHKUR! Sinu keha ei tee vahet kas see on valge või tuleb agaave siirupist.
Golden Stevia on kvaliteetne ning parim valik maitse, magusa maitse tugevuse, küpsetuse omaduste ja puhtuse poolest. Teised kaubamärgid ei ole nii tugevad, seega kulutaksite pikemas perspektiivis kordades rohkem.

0.5 kg Golden Stevia väärtus on 35 eurot. 0.5 kg Golden Stevia magusus võrdub 6 kg suhkru/ või muude suhkruasendajaga. See teeb 1 kg hinnaks ca 5.90 eurot. Kõik suhkruasendajad või suhkrud, mille 1 kg hind on kõrgem kui 5.90 on Golden Steviast kallimad.

Klientide arvamusi saad lugeda SIIT.