Kirjeldus
Golden Stevia Keto Pannkoogi segu- Low Carb, Gluteenivaba, Suhkruvaba
Golden Stevia Keto Pannkoogi valmissegu on välja töötatud keto toitumise LCHF (Low carb, High Fat) dieedi põhimõtteid jälgides. Golden Stevia Keto Pannkoogi mix sisaldab mandlijahu (4%), Kuldselinaseemne jahu j Psüllium Husk Kiudaineid. Keto Pannkoogi segu on tervislik, maitsev, low carb, gluteenivaba, madalate süsivesikutega dibeedi ja keto sõbralik toode.
Gluteenivaba GV, Suhkruvaba SV, Low Carb LC
Lihtne valmistada lisa 200ml vahukoort 35%+ 300 ml vett+ 5 muna ja 50 ml võid/õli
Low Carb, High Fat – Keto sai (LCHF)
1 pk Keto Pannkoogi segu küpsetab 16 Ülepanni pannkooki
1tk keto pannkooki sisaldab 2,1g süsivesikud, 7,8g proteiini 3g kiudaineid
Keto Pannkook sisaldab erinevaid mineraale, vitamiine ja rasvhappeid
Vaata pakendi taga sildi pealt vitamiinide ja mineraalide sisaldust!
Kuidas valmistada pannkooke Golden Stevia Keto Pannkoogi segust?
- Vahusta 5 muna, lisa 200 ml Vahukoort 35% ja 300 ml vett ja 50 g Võid/toiduõli ja lisa 150 g ehk pool pakist Keto pannkoogi segu.
- Lase 15 segul tõmmata, siis see läheb palju paksemaks.
- Võta pann, pane pliidile lisa õli, kuumuta pann ja pane kulbiga paras kogus taigent pannile, prae 2 minutit ühelt poolt, katseta pannilabidaga kas on valmis ümber pööramiseks kui ei siis küpseta veel ja sisi teiselt poolt. Aeg sõltub konkreetsest pannist, kuumusest jne.
- Tee 8 pannkooki valmis ja serveeri näiteks kaneeli ja Golden Steviaga või mõne suhkruvaba moosiga.
Moosi retseptid leiad siit:
Kust osta Keto gluteenivaba magusaid muffineid, keto saia/ leiba, pannkoogi segusid?
Keto, gluteenivabad, suhkruvabad, low carb linaseemne saiad ja leivad on alati müügil Golden Stevia Keto Pagari e-poes.
Psyllium Husk Fiber ehk India teelehe (Plantago ovata) seemnete kestad on heaks kiudainete allikaks, mis toetavad seedekulgla head tervist ja tõhusat toimimist.
Veiko Gusche –
Olen juba mitu korda pannkooke teinud Golden Stevia pannkoogi segust. Esimene kord kõige paremini välja ei tulnud, sest olin harjunud nisujahu pannkookide tegemisega:) Golden Stevia pannkoogid aga vajavad tähelepanu ja keskendumist tegevusele:) Kui olin peale esimest korda ebaõnnestumist helistanud Golden Stevia infotelefonile ja saanud sealt täiendava selgituse, siis proovisin uuesti. Kõik õnnestus. Nüüd on need koogid mul iganädalases menüüs, sest need on kasulikke aineid täis topitud:)) Need koogid on väga peene ja siidise maitsega, keha oli tänulik. Ma soovitan jälgida väga täpselt pakil olevat infot ja teha nii nagu kirjas. Pakk ise on 300g aga seal on kirjas et tehke 150g ehk poole paki kaupa ja lisage seal kirja olevad vedelikud ja munad täpselt kirjas olevates kogustes. Soovitan teha kooke poole paki kaupa. Kuna segu sisaldab väga väärtuslikku psyllum husk kiudainet, siis taigen pakseneb väga kiiresti. Mina teen nii, et segan pool paki sisust munade ja vedelikega, lasen 2 minutit seista ja alguses on taigen vedel aga see ongi hea ülepanni õhulise koogi tegemiseks. Lisan kuumale pannile veidi oliiviõli ja pool supikulpi tainast valan pannile. Küpsetan mõlemalt poolt. Kui tainas läheb ikkagi liiga paksuk, siis lisan veidi vett juurde, segan läbi ja pannile. Kaustan isegi kahte panni korraga ja nii saab kõik koogid õhulised ja vedelikke juurde lisamata, on kookidel ühesugune meeldiv õrnalt magus maitse. Golden Stevia pannkoogid on tervislikud, ei tee paksuks ja loob kehale tänutunde:))
Annika –
VALMISTAMINE:
5 muna
200ml vahukoort 35%
300 ml vett
50 ml võid/õli
+ 150 g ehk pool pakisegust!
NB! Pannkoogid on juba magusad!