Köök: Euroopa | Serveering: 12 | Tüüp: magustoit
Autor: Annika Urm | 27.12.2019 | Golden Stevia
Püreestatud jõhvikatest või pohladest tehtud punased marmelaadikommid. Seda marmelaadi saab kasutada näiteks KIRJUS KOERAS.
Koostisosad: |
15 gr agar-agarit |
5 dl vett |
3 spl =24 grammi Golden Stevia magusainet |
250 g püreestatud jõhvikaid/pohli |
Juhised
1) Leota agar-agar vees 10 minutit, kuni on täielikult lahustunud.
2) Pane vesi, lahustunud agar agar ja 2 spl golden steviat potti.
3) Keeda tasasel tulel umbes 15-20 minutit. Segu on valmis kui see on ühtlaselt paksem vedelik.
4) Püreesta marjad saumikseriga. Lisa 1spl Golden Steviat.
5) Sega agar-agari marmelaadisegu pohla-või jõhvikapüree hulka.
6) Kalla segu ühte suurde vormi või väikestesse vormidesse (kommikarbi põhjad, jää vormid)
Lase üleöö jahedas tarretuda.
7) Kummuta tarretunud marmelaad alusele ja lase kuivada.
Lõika ribadeks/tükkideks, soovi korral võid Golden Steviat peale raputada.
Retsepti ja pildi tegi Annika Urm
Ümberarvestuse alused
Golden Stevia – Suhkur
1 kg = 12 kg
0.5 kg = 6 kg
90 g = 1.08 kg
1/2 tl Golden Stevia 1g (3.8kcal) = 3 tl suhkur 12g (46.8kcal)
Leave A Comment