Köök: Euroopa | Serveering: 12 | Tüüp: Magustoit
Autor: Annika Urm | 04.02.2019 | Golden Stevia
Portsioni kohta | Kalorid | Valgud | Rasv | Süsivesikud | Suhkur | Proteiin | Kiudained |
100g kohta | 233 kcal | 7.7g | 17.7g | 9.46g | 2.15g | 7.7g | 1.3g |
Suhkurga (sh. agaavisiirup, mesi, palmisuhkur) oleks toiteväärtus 100g /352 kcal ja süsivesikuid 39 g sh. suhkruid 31.7g
Märkus: 1.Vähendaksin või kogust, et saada vähemate kaloritega kook
Koostis
Põhi |
100 g täistera kaerajahu |
50 g röstitud kaerahelbed |
100 g võid |
1 spl (8 g) Golden Stevia |
2 tls (8g) kakao pulbrit |
Sisu |
5 tk muna |
400 g toorjuustu (Otto,Farmi) |
300g toru kohupiim maitsestamata |
3 spl (24g) Golden Stevia |
0.5 g vanilli pulbrit |
Kaunistamine: Steevia riivitud / sulatatud shokolaadi, ja/või röstitud mandleid, värskeid maasikad ja/või mustikaid |
Juhised
Põhi:
1. Mõõda välja kaussi jahu, kaerahelbed, steevia ja kakao
2. Lisa tükeldatud toa soe või
3. mudi näppudega ühtlaseks seguks ja suru tainas ühtlaselt 26 cm läbimõõduga koogivormi.
Sisu:
1. Vahusta 5 muna ühes nõus
2. Sega teise kaussi kokku (mikserda) toorjuust, kohupiim, Golden Stevia, vanilje
3. Sega kokku omavahel vahustatud munad ja kohupiima mass ühtlaseks seguks
4. Vala koogivormi kaerapõhja peale
5. Küpseta 170 kraadi juures 40 minutit
Kate: Rösti mandlid kuumal pannil kuldpruuniks (ära lisa õli)
Väga maitsev kui raputada peale kergelt röstitud mandli laaste ja riivitud shokolaadi. Võid kaunistada ka värskete maasikate ja steevia shokolaadiga.
Ümberarvestuse alused
Golden Stevia - Suhkur
1 kg = 12 kg
0.5 kg = 6 kg
90 g = 1.08 kg
1/2 tl Golden Stevia 1g (3.8kcal) = 3 tl suhkur 12g (46.8kcal)
Leave A Comment