Golden Stevia suhkruasendaja inuliiniga 1:10, 500g

37.90

Golden Stevia Lauamagusaine – steviolglükosiidil ja inuliinil põhinev magusaine. Asendab suhkrut 1:10.

500 g pakk Golden Stevia Inuliiniga = 5kg suhkrut

Kirjeldus

Golden Stevia Lauamagusaine

Steviolglükosiidil ja inuliini kiudainel põhinev magusaine

Asendab suhkrut 1:10.

Soovituslik serveerimise kogus 1 g
1g = 2 kcal, (0.07 g süsivesikuid)
Vähendatud energiaga toode.

Koostisosad 100g kohta:
GMO-vaba Inuliin  ja Stevioolglükosiid (E960)
Rasvad 0g/100g, Süsivesikuid 6,73g/100g, Kiudaineid 86,40 / 100g Valgusisaldus 0g/100g,
Sool 0,1 g /100g

Magususe võrdlus suhkruga: 

500 g pakk Golden Stevia Inuliiniga = 5 kg suhkrut,
1 kg GS = 10 kg suhkrut;
1g GS (1/2tl) 2 kcal (0,07g süsivesikuid) = 10g suhkrut (2,5 tl) 40,1 kcal (10 süsivesikut).

Kasutamine: kasuta igal pool suhkru asemel toidu valmistamisel ja maitsestamisel.

Säilitamine: hoida jahedas, kuivas, päikese eest kaitstult.

* Maitsvalt magus
* Asendab suhkrut 1:10
* Keto toitumise ehk LCHF (Low Carb, High Fat) dieedi sõbralik
* Diabeedi sõbralik
* Serveerimise kogus 1 g
* Madal kalorsus
* Null rasvad
* Kolesteroolivaba
* Gluteenivaba
* Laktoosivaba
* GMO-vaba
* Sobib veganitele

Golden Stevia lauamagusaine asendab suhkrut 1:10

Golden Stevia lauamagusaine asendab suhkrut 1:10

Inulin on kasulik prebiootiline kiudaine, mis on saadud hinnatud sigurijuurest. Pulbrilisel kujul, kõrge 85% kiudainesisaldus teeb inuliini heaks lisandiks Golden Stevia suhkruasendajas.

Inuliin on vesilahustuv kiud­aine kuulub fruktaanide klassi ja on lähedalt seotud frukto-oligosahhariididega (FOS). Nagu teisedki fruktaanid, on see prebiootikum, mis tähendab, et see toidab soolestiku häid baktereid.

Fruktaanid on fruktoosimolekulide ahelad. Molekulid ühendavad omavahel nii, et peensool ei saa laguneda. Selle asemel rändavad nad soolestiku alumisse ossa, kus toidavad kasulikke soolebaktereid.

Soolebakterid muudavad inuliini ja muud prebiootikumid lühikese ahelaga rasvhapeteks, mis toidavad käärsoole rakke ja pakuvad mitmesuguseid muid tervisele kasulikke omadusi.

Tavaliselt kasutatakse inuliini prebiootikumina, rasvaasendajana, suhkruasendajana, tekstuuri muutjana ja funktsionaalsete toitude väljatöötamiseks, et parandada tervist, kuna sellel on kasulik roll mao tervises. See ülevaade annab sügava ülevaate selle tootmisest, füüsikalis-keemilistest omadustest, rollist ainevahetus- ja dieediga seotud haiguste vastu võitlemisel ning kasutamisest funktsionaalse koostisosana uudse toote väljatöötamisel.

Sigurijuur sisaldab palju antioksüdante ja soodustab sapi eritumist. Sigurijuur on väga tugev prebiootikumiline aine. Seda eriti tänu suurele kogusele inuliinile, mida tema sigurijuure kiududes leidub. Inuliin toidab seedebaktereid samal ajal lahendades kõhukinnisuse probleemid. Sigurijuur aitab samuti reguleerida suhkru taset veres ja aitab kaasa kaalu reguleerimisele.

Miks on Siguri inuliin (Cichorium intybus) kasulik?

  • Prebiootikum – inuliin on hea seedesüsteemile, soodustades heade bakterite kasvu ja limiteerides kahjulike bakterite kasvu seedesüsteemis.
  • Kiudaine – inuliin toetab seedesüsteemi, veresoonkonna tööd ja parandab üleüldist tervist, kuna kiudained aitavad alandada kolesteroolitaset ja vähendada diabeediriski.
  • Närvisüsteemi kaitsebutüraadil, kiudainete vahesaadusel, on leitud kasulik mõju ajuhäiretele, ulatudes neurodegeneratiivsetest haigustest kuni psühholoogiliste häireteni.
  • Suhkru aseaine – inuliini saab kasutada madala kalorsusega suhkru aseainena. Keha omastab jämesooles käärimise tagajärjel vabanevad lühikesed rasvhapped, mis on palju madalama kalorsusega kui traditsiooniliselt seeditavad süsivesikud.
  • Rasva aseaine – inuliini saab kasutada rasva aseainena, tema madala kalorsuse ja võime tõttu jäljendada traditsioonilist rasva. Seetõttu on seda võimalik kasutada toitumises, et vältida rasvumist ja teisi meditsiinilisi probleeme.
  • Mineraalainete omastamine – Oma prebiootilise omadusega, suurendab inuliin mineraalainete omastamist (eriti Ca ja Mg) ja parandades seetõttu luude tervist.
  • Glükeemilise indeksi (GI) alandamine – uuringutes on kindlaks tehtud, et maapirnijahu/inuliini tarvitamine alandab GI-d, mistõttu vere glükoositase tõuseb aeglasemalt ning seetõttu püsib ka täiskõhutunne kauem.

 

Tootjariik: Euroopa
Neto kaal: 500g

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Golden Stevia suhkruasendaja inuliiniga 1:10, 500g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Go to Top