Kirjeldus
Golden Stevia Keto Piparkoogi taigen on spetsiaalselt välja töötatud Keto Low Carb High Fat (LCHF) põhimõtete järgi- suhkruvaba, gluteenivaba, low carb. Kasutatud on kuldse linaseemne jahu, mandlijahu, Psüllium Husk kiudainet ja palju erinevaid ürte kaneeli, ingveri, nelki, kardemoni, muskaati, vürtsi, musta pipart. Pole lisatud suhkruid, suhkru asemel kasutatud Golden Stevia suhkruasendajat.
Rulli keto piparkoogi taigen kahe küpsetuspaberi vahel õhukeseks, ära kasuta jahu
Gluteenivaba GV, Suhkruvaba SV, Low Carb LC
100g piparkoogi taigent sisaldab 4,8 g Süsivesikuid SV, 12,1 g Kiudaineid, 10,1 g Rasvu ja 13,3 g proteiini
Rulli taigen kahe küpsetuspaberi vahel
Küpseta ahjus 175 kraadi juures ca 10-14 minutit
Low Carb, High Fat – Keto piparkoogid (LCHF)
Sisaldab mineraale, vitamiine, kiudaineid ja valku
Lisatud palju kasulikke ürite kaneeli, nelki, ingveri, kardemoni
Kuidas valmistada Golden Stevia Keto Piparkooke?
- Kui sa said meie e-poest tellitud taigna kätte, siis säilivus on 14 päeva ja hoida külmkapis (+4C – +5C)
- Kui sul on taigen ennem külmkapis oodanud oma aega rullimiseks, siis lase taignal enne rullimist toatemperatuuril soojeneda 3-4 tundi, et oleks kerge rullida.
- Rulli taigen kahe küpsetuspaberi vahel õhukeseks, ära kasuta jahu.
- Kui soovid pehmemaid piparkooke jäta taigna paksus 0.5cm kui soovid kõvemaid rulli taigen 0,3 cm õhukeseks.
- Lõika välja vormidega piparkoogid.
- Klopi üks muna lahti ja lisa soovi korral kanget musta kohvi ja pintselda piparkoogid sellega üle.
- Aseta piparkoogid eelsoojendatud ahju 175C juures 11-14 minutit sõltuvalt ahjust ja piparkoogi paksusest!
Suhkru asemel on kasutatud Golden Stevia suhkruasendajat , mille leiad meie e-poest
Kust osta Keto gluteenivaba suhkruvaba piparkooke ja Keto Piparkoogi taigent?
Kõik on müügil Golden Stevia Keto Pagari e-poes.
Inga –
Mis on taignas jahusid siduv aine, või, mingi õli, vegan margariin..?
Annika Urm –
Kiudaine psüllium, muna, või