Köök: Euroopa | Serveering: 12 | Tüüp: hapukapsas

Autor: Annika Urm    |    22.12.2019    |     Golden Stevia

Portsjoni kohta 100 g

Kalorid 21.4 kcal | Valgud 1.1 g | Rasv 0.2 g | Süsivesikud 3.8 g | Suhkru 2.3 g | Valgud 1.1 g | Sool 1.5 g | Kiudained

Parim pühadekapsas on isetehtud. Osta poest või turult hapukapsas kuhu ei ole lisatud suhkrut. Mina kasutasin kord turu kapsast, kord kadarpiku ja kord supermarketist ostetud jõhvikatega tehtud, vähe soolane ja -hapu

Koostised 1kg hapukapsa kohta:

1 kg hapukapsast

1 keskmine porgand

5 dl vett

1 spl = 8 grammi golden steviat

Juhised

Pane kapsas potti lisa vesi ja Golden Stevia.

Riivi keskmine porgand 1 kg kohta, teeb kapsa ilusat värvi.

Hauta kaane all 3 tundi aeg-ajalt segades, kuni kapsas on pehme.

Maitse vajadusel lisa veel Steviat ja vett.

Mina tegin nii 2 kg korraga kui ka 5 kg korraga ja panin karpidesse külmkappi.

Head Nautimist!

Ümberarvestuse alused
Golden Stevia – Suhkur
1 kg = 12 kg
0.5 kg = 6 kg
90 g = 1.08 kg

1/2 tl Golden Stevia 1g (3.8kcal) = 3 tl suhkur 12g (46.8kcal)