Köök: Euroopa | Serveering: 8 | Tüüp: supid

Koostisosad:
500 g kõrvitsat
Oliiviõli
3tk porgand
½ porrut
500 g suitsukana
100 g shampinjone või austerservikuid
2 sellerivart
2 kartulit
1-2 Köögivilja puljongit
1 purk 400 g punaseid konservube
400 g spinati või paksoi lehti
400 ml vahukoort
Värsket salveid
Soola, pipart
½ tl Golden Stevia
Küüslauk, 1 sibul

Valmistamine

  1. Võid teha kõrvitsasupi kõrvitsa sisse. Määri kõrvits seest õliga ning seejärel soola ja pipraga, tükelda 500 g kõrvitsat sinna sisse ja pane ahju 25 minutiks 175 kraadi juures

  2. Haki küüslauk, porgand, porru, seller, kartul – vala potipõhja õli ja pruunista need ära

  3. Lisa peale 1,5 l vett ja lisa puljong, sool, pipar, Golden Stevia

  4. Haki seened, lõika tükkideks suitsukana, võid kondid keemise ajaks samuti lisada supi sisse

  5. Prae seened sibulaga ja lisa supi sisse

  6. Võta ahjust kõrvitsad ja lisa supi sisse

  7. Ava punaste ubade konserv, kurna ja lisa supi sisse

  8. Lisa spinat kas külmutatud või värske või pakso lehti

  9. Maitsesta ja lisa salvei

Retsepti ja piltide autor: Annika Urm

Tule liitu Facebookis Tervislik Magus Elu grupiga, kus saad ise teiste ideid ja teadmisi suhkruvaba magustoitude valmistamisest ning samuti võid jagada enda retsepte.

Golden Stevia suhkruasendaja on hea maitsega, madala kalorsusega ja tervislik.

Asendab suhkrut 1:12.

Kui sul on vaja 120 g suhkrut siis lisada ainult 10 grammi Golden Steviat.

1 spl Golden Stevia= 8 grammi.

1 tl Golden Stevia = 2 grammi

1 grammi Golden Stevia sisaldab 3,8 kcal ja 0,5 grammi süsivesikuid.